Groepen

Hoe voeg ik contacten toe aan PlanMail?

Contacten zijn je individuele klanten, deze kun je later toevoegen aan verschillende mailinglijsten. Om contacten toe te voegen klik je op ’Contacten’ en klik je op ‘Toevoegen’. Vul de gegevens in, selecteer de groep waaraan je het contact wil toevoegen en sla op.

Hoe maak ik groepen in PlanMail?

Om een groep aan te maken in PlanMail ga je naar ‘Groepen’ en voeg je een nieuwe groep toe. Vul de gegevens in. Hier kun je ook een URL invullen waar je contact na het aanmelden naartoe wordt gelinkt. Let hierbij wel op dat je de volledige URL gebruikt. Dus niet www.voorbeeld.nl maar https://www.voorbeeld.nl/.